Pagina's

vrijdag 10 mei 2013

Thank you in vintage stijl



Dit is mijn bijdrage voor het Kreatrends blog.
Ik heb een ronde kaart gebruikt. Hierop heb ik papier van een vintageblokje van de Action geplakt. Daaroverheen verbandgaas, een doily en dan weer designpapier. Dit heb ik met een nestabilitie uitgestanst. 
De vlinder is met een Tim Holtz stans gemaakt. Ik heb hem meeldraadjes gegeven als voelsprieten en wat plakparels op zijn lijfje. Aan de rechterkant wat bloemen met brads en spacers. De roosjes zijn oorspronkelijk wit van kleur. Ik heb ze met copic marker BV23 een kleurtje gegeven, zodat ze beter in het geheel passen. De houten vlinders zijn van Xenos.


De vintage stempel is van de nieuwe romantic vintage serie van Marianne Design (CSo868). Ik heb hem gestempeld met een Classic Stampin' pad (kleur: blauwe regen), die ik onlangs voor mijn verjaardag gekregen had. Ik vind het een prachtige kleur voor vintage plaatjes. 


De swirls zijn ook gemaakt met nieuwe Marianne Design creatables (LR0271) en ik heb ze uit kraftpapier gestanst. De strik is van organza lint gemaakt en het (witte) roosje is gekleurd met copic marker V93.

Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb gegeven met dit vintagekaartje.
Leuk als je een berichtje achter laat.
Geniet van dit (voor velen) lange weekend!

xxx Margreet


6 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kaart Margreet, weer eens iets anders, een ronde vintagekaart. De stempel is zeker heel erg mooi en ook je bloementoef aan de zijkant.

    groetjes Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaart Margreet, heerlijk vintage, zoveel moois te zien. Super!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wow, dat is leuk een ronde vintage kaart.
    Erg mooi!!!!
    En zoveel mooie dingen erop verwerkt!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kaart heb je weer gemaakt...super!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi gedaan, ziet er perfect uit.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen