Pagina's

donderdag 26 april 2018

Lief


Hennie heeft zoveel leuke stempels van Gorjuss in de webwinkel, dat ik het tijd vond om er maar weer eens 2 van stal te halen. Na het inkleuren heb ik ze gemat op een (oudere) stans van Marianne Design.
Het model van de kaart is gemaakt met de Dutch Card Art Card Locks van Dutch Doobadoo.
Hier zie je de linkerkant waar ik een randmal van Amy Design (Wildlife serie) onder het designpapier van Marianne Design uit heb laten piepen. De bloem is gemaakt van flowerfoam (crème en geel, bijgekleurd met roze Memento inkt) met in het midden een pareltje als hart.
Alle paneeltjes beplakt met het designpapier en van het cardstock de letters LIEF uitgestanst en verspringend opgeplakt.
En hier nog de rechterkant, die gespiegeld is aan de linkerkant met de bloem aan de onderkant en een andere Gorjuss stempel.

De volgende producten komen uit de webshop:
GOR 907308 Gorjuss Mini Rubber Stamp - Santoro - No. 8  I Love You Little RabbitGOR 907310 Mini Rubber Stamp - Santoro - No. 10 Purrrrrrfect Love470.713.323 -Dutch Doobadoo Card Art  LocksADD10105 Snijmal African Border - Amy Design Wild AnimalsCreatables alphabet garland    LR0420 Creatables snijmal Gift CardCR1431 Craftables snijmallen Succulent (pointed) 25.4087 Flower foam assortment set 4 yellow  Memento-Dew-Drop-inktkussen-Angel-Pink-MD404 CA3133 Plakstenen - plakparels off-white Marianne Design 28523 spons dabbers-10x
Ik heb laten zien dat je wat oudere materialen gecombineerd met nieuwe ook nog goed kan gebruiken.
Fijn weekend!
xxx Margreet


1 opmerking:

  1. Het is een super lieve kaart geworden.
    Lief en lekker zoet....Prachtig.

    Liev groet Giny

    BeantwoordenVerwijderen