Pagina's

vrijdag 31 maart 2017

Er is er een jarig...hoera, hoera....

Er is er een jarig....hoera..hoera...

Vandaag is Henriëtte de Graaf jarig. Ook zij is al vanaf dat ik gestart ben met een Designteam van de partij. Zoals je ziet heeft ze al heel wat kaartjes voor Kreatrends gemaakt in de door haar geliefde vintage stijl.

Van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst!








donderdag 30 maart 2017

Vlieg er eens uit!

Goedemorgen allemaal. Dit wordt een best lange blogpost, dus neem er lekker een kopje koffie of thee bij!
Ik heb nl. een flessenhanger met een bijpassende kaart gemaakt.
De flessenhanger is gemaakt met een stencil van Dutch Doobadoo. Inmiddels weet iedereen wel hoe deze stencils werken (zo niet, dan hoor ik het wel).
De mal die ik hier gebruikt heb is van Sizzix. Het designpapier met de vliegtuigjes komt uit een paperpack dat precies aansluit bij het knipvel. Eronder heb ik de tandwielencirkel van Joy!crafts gebruikt. Ik heb hem uit wit cardstock gestanst en daarna met blauwe Inka Gold met de vingers ingesmeerd en daarna met een zacht doekje opgewreven.
\
Hier zie je dat ik weer eens ouderwets 3D toegepast heb. Het woord 'Proost' vond ik wel toepassselijk bij de flessenhanger. Eerst met Versamark gestempeld, daarna embossingpoeder erover en verhit met de heattool.

En dan de bijpassende kaart.
Ook hier het leuke vliegtuigjespapier gebruikt met in het midden dezelfde Sizzixstans. Hierbij de 'inlegtechniek' gebruikt. Dit betekent dat ik de mal eerst uitgestanst heb in het DP en daarna dezelfde stans er 'ingepast' heb.
Hier een close-up van de prachtige stans met het vliegtuigje er in. Ik heb hem nagetekend en van zwart cardstock nagetekend, zodat hij wat beter uitkomt.
Ook bij dit vliegtuig 3D toegepast.
Op de banner een 'Stoere vent' tekst gestempeld.
Alle onderstaande producten komen uit de webshop van Kreatrends.
658832 Framelits snijmallen set Labels Ornate 5470.990.001 Dutch Envelope Art Bottle Label 2Amy Design -Die - Vintage Vehicles - Aircraft Corner CD10847 3D Knipvel - Amy Design - Vintage Vehicles - Planes 6002-0367 Noor! snijmal tandwielen rond  ADPP10016-Paperpack-Vintage-Vehicles-Amy-Design  PL1507 Clear stempel Emoties Project NLCR1353 Craftables snijmal Label XL en labels XSTsukineko VersaMark Watermark stamp padPMA 4021007 Embossingpoeder GoldPMA4012000E heat tool pink eur..jpg
Leuk dat je weer langsgeweest bent en een berichtje achterlaten wordt heel erg gewaardeerd!
xxx Margreet

dinsdag 28 maart 2017

Hoera....Margreet is jarig!

Vandaag is Margreet Burger jarig!

Margreet is al een aantal jaren lid van het designteam van Kreatrends. 

In het filmpje zie je een aantal kaarten die ze in de loop van de jaren heeft gemaakt.


 





Margreet, van harte gefeliciteerd en geniet van je verjaardag!

maandag 27 maart 2017

Het leven in en om de sloot.....

Hoi allemaal



Vandaag weer een nieuw kaartje van mij op het blog. Ik heb weer hele leuke nieuwe spulletjes gekregen van Kreatrends en daar ben ik mee aan de gang gegaan. 



Het zijn allemaal leuke producten van Marianne Design. Alles past bij elkaar dat maakt het ook zo leuk.


Ik heb een standaard kaart gesneden van wit cartstock. Daarop design papier uit de PK9144
Daar zitten echt veel leuke papiertjes in. 


Ik heb verder alle figuurtjes gestanst en embost. Met het papier nog in de mal heb ik deze ook nog beïnkt. Zo krijg je een vrolijk en duidelijk figuurtje. 



Ook heb ik alle randjes met inkt en de distresser bewerkt. Mooie oude randjes krijg je dan. Ook de bloemetjes heb ik aan de rand nog even met inkt gedaan.
Ik hoop dat jullie mijn kaartje leuk vinden en dat ik je wat inspiratie heb gegeven.  Komend weekend kun je hem in echt zien. Dan is er een beurs in Breda en Kreatrends staat daar ook met al onze voorbeeldjes.

Groetjes Ine

PK9144-Pretty-Papers-bloc-country-flowers   LR0457-Creatables-stencil-Petras-circle-with-bird  LR0460-Creatables-snijmal-Tinys-waterlily-Marianne-Design LR0461-Creatables-stencil-Tinys-frogs-and-dragonfly  IT594-knipvel-Tinys-waterfalls-Marianne-Design  AD-4K-10009-Linnenkarton-vierkant-Wintertide-Amy  Edge-Crimper-paper-distresser  Tim-Holtz-Distress-inkt-kits-mini-nr.-1

donderdag 23 maart 2017

Een echte "oldtimer"

De auto bedoel ik dan 😃
En met de mallen van de prachtige vintage vehicles serie van Amy Design.
Is het niet zo moeilijk om er een stoere kaart van te maken.


Daar ben ik dus mee aan de slag gegaan.
Ik vond de vorm van het plaatje wel heel goed passen bij het schild van DDBD.
Dus keuze snel gemaakt.....
Cardstock en dessinpapier op verschillende maten overgetrokken.
Uitgeknipt en op elkaar geplakt.


Daarna de mooie oldtimer uitgeknipt en opgewerkt in 3d.
De mal van de oldtimer en het gereedschap uitgestanst.
De mal van de oldtimer nog een keer op grijspapier overgetekend en 
uitgeknipt.
Hierop het uitgestanste geplakt.
En dit geheel weer verhoogd bovenin op de kaart geplakt.


Het gereedschap nogmaals uitgestanst en alleen het gereedschap er tussen uit geknipt.
En dat er weer op geplakt.
En bij de serie zitten ook prachtige stempels waarvan ik de tekst OLDTIMER heb gebruikt.
Zo heb je met een paar stoere mallen weer een mooie mannenkaart.

Ik zal hieronder alles nog even op een rijtje zetten en 
het staat weer doorgelinkt naar de webwinkel.


ADCS10013 Clearstamp - Amy Design - Vintage Vehicles - Tekst Amy Design - Die - Vintage Vehicles - Tool Corner  Die - Amy Design - Vintage Vehicles - Antique car border

ADPP10016 Paperpack Vintage Vehicles Amy Design  CD10846 3D Knipvel - Amy Design Vintage Vehicles - Cars  Dutch Doobadoo Schild Shape Art 470.713.140

Bedankt voor je bezoek...
Een reactie geven is altijd leuk!!!



dinsdag 21 maart 2017

Hiep ...hiep..hoera...voor Ine..

Vandaag is Ine Lambregts jarig en jullie kunnen haar de hele dag feliciteren.

Ter gelegenheid van haar verjaardag heb ik een kleine collage gemaakt van een aantal kaarten die ze de afgelopen jaren voor Kreatrends heeft gemaakt.

Een hele fijne dag toegewenst!




maandag 20 maart 2017

De lente....

Hallo allemaal.
Wat was het vorige week prachtig weer. Een heerlijke temperatuur en de zon scheen ook zo gezellig. Echt genieten hoor. En wat is er dan leuker om aan een lentekaart te werken?
Ik ben voor Kreatrends aan de slag gegaan met prachtige materialen uit de webwinkel van Marianne Design in combinatie met een leuke mal van Dutch Doobadoo, ook echt een feestje.


De leuke laars van Dutch Doobadoo heb ik nagetekend, uitgeknipt en daarna gemat met papier uit het mooie papierblok Coutry Flowers van Marianne Design. De omslag van de laars heb ik nog een keer extra uitgeknipt en met 3D kit op bevestigd.


Op de omslag heb ik de tekst gezet die te vinden is op de leuke Spring-time clearstamp sheet van Precious Marieke. Hier en daar nog een paar leuke kleine vogeltjes die er goed bij passen.


Het vogelnestje hoort bij de nieuwe snijmal Petra's square met nest. Wat is het een leuke mal! Bij het vogeltje zit een los vleugeltje wat ik met 3D kit heb bevestigd. De takjes met bladeren heb ik uit groen cardstock gesneden en de steeltjes extra bewerkt met Distress Ink Walnut Stain voor een mooi effect.


Het lieve plaatje heb ik verwerkt in een prachtige mal die hoort bij de iets oudere Anja's Circle XL. Deze mal heeft precies een mooie maatje voor op de laars en heeft bovendien een opengewerkte rand zodat het dessinpapier er leuk doorheen te zien is.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn :

 https://www.kreatrends.nl/CR1398-Craftables-stencil-punch-die-birds-Marianne-Design https://www.kreatrends.nl/Creatables-LR0445-snijmal-Anjas-Circle-XL-Marianne-Design- https://www.kreatrends.nl/Dutch-Doobadoo-Dutch-Card-Art-Laarzen-A4-470.713.619

 https://www.kreatrends.nl/PK9144-Pretty-Papers-Bloc-Country-Flowers  https://www.kreatrends.nl/PMCS10008-Clear-stempel-Springtime-teksten-Precious-Marieke-|-hobbywinkel  https://www.kreatrends.nl/Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Walnut-Stain

 https://www.kreatrends.nl/AB006-Acrylblok-7x9-cm-nellie-snellen https://www.kreatrends.nl/Lijmpen-Docrafts-18-ml https://www.kreatrends.nl/Lijmgummetje-|-hobbywinkel-Kreatrends

Als je op bovenstaande plaatjes klikt kom je in de webwinkel direct bij het desbetreffende product. Handig als je iets wilt bestellen!!

Leuk dat jullie langs zijn geweest en natuurlijk vinden we het leuk om te lezen wat jullie van deze kaart vinden. Schrijf het gerust in een reactie onder dit bericht.
Creatieve groeten,
Henriëtte