Pagina's

zaterdag 30 juli 2016

Lekker lezen

Half september stop ik definitief met werken en dan hoop ik meer tijd te krijgen om te lezen. Nu moet ik door tijdgebrek de keuze maken tussen knutselen en lezen en het eerste wint altijd. Nu heb ik een boek gemaakt dat ik niet hoef te lezen (best wel slim, al zeg ik het zelf☺).
Het is gemaakt met één van de nieuwste stencils van Dutch Doobadoo.
Je kunt hier zien dat ik de bladzijden bovenaan gemaakt heb met ribbelkarton en dat een beetje met Gesso heb aangezet. Alle randen van het designpapier heb ik trouwens met de paperdistresser 'oud' gemaakt. Boven en onder heb ik een prachtig koperkleurig hoekornament geplaatst. Links boven kun je ook nog een vlindertje met een lijfje van parels zien.
Hier zie je het onderste hoekornament en de klimop.
Wat een lief en ook wel romantisch plaatje hè? Eerst gemat op een stans van een giftcard en erbovenop één van de nieuwste stansen van Marianne Design. Bestaat uit 2 delen en ik heb geprobeerd ze zó te plakken dat ze één geheel vormen.
De vlinder nog een keer, maar dan aan de andere kant.
En nog een close-up van de mooie bloementoef.
Hieronder zie je de producten die ik uit de webwinkel van Kreatrends heb gebruikt.

PI2048 Pickup basic paper wolwit.jpg  8089-0211 Ribbelkarton A5470.713.599 Dutch Doobadoo Card Art BookPK9105 Pretty Papers Bloc Belle Fleur  EWK1239 Knipvel Els Wezenbeek Country Style -HeartsCR1371 Craftables snijmallen Laurel with heart  Sierhoekjes   870.002.010 Gesso wit Dutch Doobadoo.jpg 95222 Paletmessen, 5 assorti LR0420 Creatables snijmal Gift Card6002-0456 Noor! snijmal klimop  LR0356 Creatables snijmal Tinys butterflies 1  CT21547 Edge Crimper paper distresser  55571-af21 Dixi Artificial Flowers chrysanten wit  55572-fs41 Dixi flower sterms creme

Ik wens iedereen een heel fijn weekend!
xxx Margreet

woensdag 27 juli 2016

Het komt wel goed schatje........

Hoi Allemaal.



Vandaag een poes op muizenjacht.
Oohh wat zijn het er veel denk hij/zij.
Waar moet ik beginnen........
tja en dan denken wij........het komt wel goed schatje.
Je krijgt er vast wel 1 te pakken.
Of niet....hahahahaha.
De muisjes heb ik van de craftables puch dies cats and dogs.
En hier staat van alles op botjes, muisjes , bolletjes garen enz.
Ik heb verschillende onderdelen op mijn kaart gebruikt.
Een hele leuke mal vind ik.
Ik heb de muisjes rondom geplakt.
Op een witte ondergrond die ik bewerkt heb met de embosfolder met poot afdrukjes.
Ook al zo'n leuke mal.



De visgraatjes vind ik ook een gaaf onderdeel.


Door de mal een aantal keer uit te stansen krijg je alle losse onderdelen 
een aantal keren.
En dan is het een kwestie van kijken wat je gebruikt .
Ik heb deze kaart weer met veel plezier gemaakt.
Hieronder weer alles wat ik heb gebruikt en natuurlijk weer 
doorgelinkt naar de webwinkel.

Bedankt voor je bezoekje.





embossingmal pawsCR1368 Craftables Punch Die Cats and DogsPM-4K-10010 Linnenpakket vierkant Flowery Precious Marieke  PMPP10010 Paperpack Flowery Collection Precious Marieke
   12219-1931 Wiebel ogen 6 mm  Distress inkt Bundled SageVF-54 Versafine mini inkpad - Vintage Sepia  6410-0410 Clear stempels Banner teksten6002-0386-Noor!-snijmal-banners




maandag 25 juli 2016

Geniet

Wat zijn ze mooi, de materialen van Marianne Design. Vandaag mag ik jullie weer een kaart laten zien op dit blog.


De basiskaart is 14,5 x 14,5. Deze heb ik gemat met papier uit het papierblok Rustic Wood. Ik heb voor een zandkleurig papier gekozen omdat dit goed bij het plaatje past. De randjes heb ik geïnkt met Distress Ink Walnut Stain.


Links boven in de hoek heb ik een label gezet met daarop de tekst "Geniet". Hier heb ik een deel van een tekst voor gebruikt door alleen dit woord beïnkt te laten en de rest van de tekst schoon te vegen.


Deze stempel komt ook van dezelfde sheet als waar het woordje van de foto hierboven op te vinden is. Prachtige teksten staan er op! De snijmal Scroll heb ik ook gesneden uit papier van het Rustic Wood papierblok waarna ik de tekst er op gestempeld heb en verder heb afgewerkt met een veer die op het knipvel van Mattie te vinden is die hieronder in de materiaallijst staat.


De 3-dubbele strik heb ik gemaakt met de strikjesmaker. Een heel handig hulpmiddel om de mooiste strikken mee te maken. De schelpen komen ook van het knipvel van Mattie en heb ik met 3D kit op de kaart gezet.


En dan als laatste een foto de prachtige snijmal Ribbon van Marianne Design. Ik heb er lint uit eigen voorraad doorheen geregen en in het midden een mooi plaatje van knipvel San en Sea 2 van Tiny's er op geplakt, passend bij de teksten.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

http://www.kreatrends.nl/CR1369-Craftables-snijmallen-Ribbon-Square-|-hobbywinkel http://www.kreatrends.nl/LR0419-Creatables-snijmal-Scroll-|-hobbywinkel   http://www.kreatrends.nl/EC0164-Clear-stempels-Elines-Words-mindfulness-De-reis-|-Marianne-Design http://www.kreatrends.nl/-IT586-Knipvel-Tinys-San-Sea-2-|-Marianne-Design http://www.kreatrends.nl/MB0151-Knipvel-Matties-Mooiste-Sea-2 http://www.kreatrends.nl/PK9124-Pretty-Papers-A5-Rustic-Wood  http://www.kreatrends.nl/Ranger-Ink-Blending-Tool
 http://www.kreatrends.nl/6200/0021-Joy!-crafts-strikjesmaker

Ik hoop dat ik jullie de kaart mooi vinden en ik jullie weer wat inspiratie heb gegeven om heerlijk aan de slag te gaan.
Bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

woensdag 20 juli 2016

Een warme dag op de boerderij.



Het varken en het schaap genieten 
lekker in de wei van het mooie weer.
Als was het vandaag wel een heel warm dagje.
Gelukkig konden ze lekker in de schaduw van de bomen staan,
die staan er bij de boerderij genoeg.
De boer heeft ook een beetje vakantie genomen,  soms moet dat
kunnen, het is toch te warm om op het land te werken.
Zie je de poes daar in de verte lopen....
die gaat vast op zoek naar een lekker hapje
Zou hij nog wat vinden ? ;-)


Deze materialen heb ik gebruikt,
ik heb ze direct gelinkt met de artikelen in de webwinkel:


COL1406 Collectables snijmallen Barn   COL1407 Collectables snijmal Farmers Fence   COL1402 Collectables snijmallen Eline's Piglet   COL1384 Collectables snijmallen set Sheep.jpg

COL1383 Collectables set village decoration 2   LR0360 Creatables snijmal Tinys gras.jpg   PB7049 Pretty Papers Bloc  Eline's babies blue


Groetjes Linda.