Pagina's

maandag 30 september 2013

Mijn eerste kerstkaart........

Hoi hoi

Leuk dat jullie weer langs komen om even naar mijn nieuwe kaartje te komen kijken.
Deze keer een kerstkaartje van mij......en het is mijn eerste. Je hebt hier op het blog al prachtige creaties kunnen zien en nu ben ik dan toch ook begonnen.
Deze keer een leuke actie erbij, maar dan moet je wel facebook in de gaten hebben gehouden.




Ik had de stempel al even liggen en nog steeds niet gebruikt. Hij is van Marianne Design CS0874 Cling stempel Vintage Christmas Silent Night
Het is een heel leuk stempel setje met en de afbeelding en de tekst. Zo kun je variëren en toch verschillende kaartjes maken met 1 en hetzelfde setje.

Ik heb hem een beetje oud laten lijken omdat ik dat zo mooi bij de stempel vind passen.
Gestempeld met Stazon timber brown. Hij is dan watervast en je kunt hem nog inkkleuren als je wilt. Ik heb hem zelf ingekleurd met alleen Distress inkt kussen Vintage Photo.
 Ik heb ook nog wat glimmermist over mijn kaart gespoten voor een iets glanzend effect.
Links boven in de hoek heb ik een mal van Marianne Design gebruikt. En wel LR0278 Creatables snij- embossingmal Petra's Fence 
Die heb ik bewerkt met Distress inkt kussen Vintage Photo. en daarna nat gespoten met water zodat de inkt een beetje doorloopt.
Alle randjes heb ik ook bewerkt met deze inkt.

 De tekst stempel heb ik  gestempeld op aquarelpapier en uitgestanst met  Snijmal Noor! Labels en tags; Tags 1 daardoor heen heb ik touw gedaan en een knoop op het einde gelegd.


Verder heb ik ook nog prachtig lint gebruikt wat Hennie in de webshop heeft.
Je kunt mijn gebruikte lint hier vinden. Maar er is natuurlijk nog meer prachtig lint te verkrijgen.

Verder heb ik nog een paar spulletjes gebruikt die bijna elke kaarten maakster wel in huis heeft. Zoek je nog leuke nieuwe dingetjes dan zou ik toch eens bij Kreatrends gaan kijken.

Hopelijk vinden jullie mijn kaartje ook weer leuk.

Groetjes Ine

vrijdag 27 september 2013

De laatste 2 beloofde labels


En dan hier eindelijk de beloofde laatste 2 labels die ik voor Kreatrends heb gemaakt.
Ook nu weer de Craft tags gebruikt.
De bovenste tag heb ik beplakt met vrolijk gebloemd papier, omdat dit goed past bij de stempel van Noor! waarop 'Dat verdient een bloemetje' staat. Ik heb gestempeld op een paar lagen tissuepapier (van een verpakking van kleding of schoenen) en daarna uitgestanst met de Floral Flourishes stans van Noor!
Ook de onderste bloem heb ik met deze stans gemaakt. Hiervoor heb ik alle 4 de maten diverse malen van tissuepapier gestanst, een gaatje in het midden gemaakt, en dit lekker verfrummeld en ze uiteindelijk met een brad op elkaar gestapeld.


De laatste tag uit deze serie is ook weer een Craft tag. Deze maal stoer mannenpapier gebruikt, dat ik met de fishtail stans van Die-namics heb gestanst (je kunt natuurlijk ook deze vorm er heel simpel in knippen!). Het stukje met 'Cool' erop was wat er overbleef na het stansen en ik vond het wel cool om het met twine aan de rest vast te binden.
Ook het rood gestippelde papier heb ik met dezelfde stans gestanst en darna op kraft papier geplakt. Daarna de leuke stempel 'Dat zit wel snor' van Noor! er op gestempeld en alles met een stukje touw vastgebonden.

Ik hoop jullie wat inspiratie te hebben gegeven hoe deze leuke clear stamp set van Noor! en de Craft tags te gebruiken.

Gezellig weekend gewenst!
xxx Margreet

donderdag 26 september 2013

En dan tenslotte........

En dan tenslotte het laatste item dat ik heb gepimpt op de Creabeurs in Rijswijk twee weken geleden.
Een leuk MDF fotolijstje op een ezeltje.


Ik heb hiervoor, net als bij het andere fotolijstje, het papier eerst weer op het fotolijstje geplakt met sterke lijm en heb, toen de lijm gedroogd was, met een scherp mesje langs de randen het papier afgesneden. Ook in het midden heb ik het papier langs het ovale mdf uitgesneden. De randjes bewerkt met Distress Ink Walnut Stain. De swirls die je ziet zijn van Marianne Design.


Boven in het hoekje heb ik het hartje van JoyCrafts geplakt, licht aangezet met Walnut Stain.
De bloem en het takje zijn beide van Noor!Design en heb ik ook bewerkt met Distress Ink in kleuren die bij het scrappapier pasten.
Ook de hartjes-charm komt uit de webwinkel en heb ik met een strikje, gemaakt van één van de vier kleuren hennep koord die bij elkaar op één kaart verkocht worden, gemaakt. Prima stevig koord met een mooie struktuur.


De giggle-stempel is van de Bingo clear stempelset en heb ik op maat gesneden.
Daar bovenop heb ik de grootste stans van Ivy Corners van Marianne Design gezet met daarbij weer de blaadjes en de bloem die ik in de bovenhoek ook heb gebruikt.


En dan de laatste foto, het zijaanzicht.

Dit weekend is Kreatrends aanwezig op de Beurs in Hardenberg, kraam 629.
Alle MDF lijstjes zijn daar te zien en te koop en natuurlijk nog veel meer mooie kaarten als voorbeeld voor het gebruik van de te verkrijgen mallen en items.
Ga je naar de beurs???? Ga dan zeker langs de stand, echt de moeite waard!!!

Alle materialen staan weer doorgelinkt naar de webwinkel.

Groetjes Henriëtte

woensdag 25 september 2013

Happy Christmas


Vandaag van mij weer een kerstkaart voor het blog .
Deze keer heb ik gebruik gemaakt van de ijssterren randmal van Joy(Noor!)
Ik heb deze 2x uitgestanst uit wit linnenkarton en deze onder een wit rechthoek van linnenkarton genaaid.
Deze is 14 cm x 6,5 cm


Ja, je leest het goed, ik heb met de naaimachine de randen vastgezet aan het rechthoek.
Gewoon een grote stiksteek gebruiken.
Precies tussen de gestikte lijnen heb ik het plaatje van het knipvel - vintage christmas geplakt, ik heb hem ietsje smaller gesneden zodat je het stiklijntje blijft zien.


Als achtergrond heb ik een velletje gebruikt uit het pretty papers bloc vintage christmas.
Deze  kleuren passen perfect bij het plaatje.
Het komt uit dezelfde serie en is op elkaar afgestemd.
De basiskaart is van blauw linnenkarton en heeft een afmeting van 13,5 cm x 17,5 cm.
Bij de serie ijssterren zitten losse ijssterren die weer heel mooi op 1 van de sterren van de rand passen.
Deze heb ik dan ook 2x uitgestanst en op de grote sterren geplakt.


Hier en daar heb ik nog wat wintergems geplakt, deze  zitten al als sterren geplakt en kun je heel voorzichtig eraf halen en als ster opplakken.

Boven en onder het plaatje heb ik nog 2 kleine strookje van het achtergrondpapier geplakt en hier heb ik wat sterren en de tekst gestempeld.
Nog een grote plakparel op de grote ijssterren en weer een kaart klaar!!!

Nog even op een rijtje wat ik heb gebruikt:

Als je op de linken klikt kom je bij het betreffende product in de webwinkel  terecht.
Wil je gewoon even kijken in de webwinkel klik dan HIER

Ik vond het een erg leuke kaart om te maken .
Misschien vind je het wel leuk om zelf met deze producten aan de slag te gaan.


Groetjes en tot de volgende creatie!!!!!
Giny

maandag 23 september 2013

Een Kerst-boekkaart

Vandaag is het gezellig mijn beurt weer om iets te laten zien en te vertellen, neem er vooral lekker koffie of thee bij want het is een heel verhaal met veel foto's geworden.
Wat is het toch leuk werk, een boekkaart maken. Deze was al te bewonderen tijdens het Creaweekend in Rijswijk waar ik 'm mee naar toe had genomen en nu dus hier op het blog.


Het achtergrondpapier komt uit het Winter Paper bloc van Joy!crafts, dit staat op het moment niet in de webwinkel maar er zijn wel hele mooie andere kleine papierblokjes die voor z'n boekje prima geschikt zijn.


De pareltjes-ster is een kant en klare van Marianne Design, prachtige variaties staan er op en ze zijn heel gemakkelijk in gebruik.


De ster is een Craftables snijmal van Marianne Design die ik uit cardstock heb gesneden en aan de randjes geïnkt heb met Frayed Burlap.


Ook de brievenbus is van Marianne Design. Ik heb 'm gesneden uit papier uit hetzelfde blokje als de achtergrond. De brieven heb ik uit cardstock gestanst en met distress-inkt kleur gegeven.


En dan de bloemen, ze blijven leuk om te maken. Gewoon neutraal cardstock en de Floral Flourishes bloem 5 van Noor!Design, daarna bewerken met Distress Ink Aged Mahogany, opkreukelen en voorzichtig openvouwen en je krijgt dit resultaat.
De hulsttakjes zijn gemaakt met een pons van Nellie Snellen.


Het plaatje vind ik een schatje en zit op Knipvel Vintage Christmas van Marianne Design. Ik heb het plaatje gezet in een frame gemaakt met een Ovale Passepartout mal ook weer van Marianne Design.
De tekst "Vintage Christmas" komt van hetzelfde knipvel als het plaatje.


Ook de binnenkant heeft de nodige aandacht gekregen.
Om de bladzijden te maken heb ik 4 stukjes cardstock gemaakt, twee van .. x 6 cm en twee van .. x 6 cm. Deze heb ik over de lengte om de halve cm gerild en daarna gevouwen. De hoeken in elkaar geschoven en boven en onder vast gemaakt bij iedere hoek. Daarna heb ik de buiten- en binnenranden geïnkt en klaar waren de bladzijden. Hierna ben ik gaan meten welke afmetingen mijn bladzijden hadden en heb de kaft aan alle zijden een halve centimeter groter gemaakt behalve de lange binnenzijde. Daar komen de bladzijden precies tegenaan. Voor de rug van de kaft heb ik de hoogte van de bladzijden in ruststand gemeten en precies even hoog gemaakt (bij mij 1 1/2 cm). Daarna ben ik de kaft aan de binnen- en buitenkant gaan bekleden met scrappapier. De stempel heb ik gezet voordat ik de bladzijden op de kaft heb geplakt.
Er kan iets in gestopt worden maar het hoeft natuurlijk niet.


Ik heb gekozen om het niet te doen en heb een memoblaadje gemaakt met behulp van de Collectables Tab met tekst NL die ik zelf iets heb aangepast. Omdat de mal vrij groot is heb ik een stukje cardstock gepakt in de maat die ik wilde en aan de perforatie-kant op de mal gelegd. Door de cuttlebug gehaald en de onder- en bovenkant zo gesneden dat het mooi uitkwam met het geperforeerde randje. De hoekjes heb ik minimaal bijgeknipt zodat ze niet helemaal strak en recht zijn.
Op het kaartje heb ik weer scrappapier uit het blogje geplakt en in de bovenhoeken dezelfde hulsttakjes als op de voorkant bij de bloemen gebruikt zijn met daarop bij ieder drie rode plakpareltjes.
De tekst is van het setje Cling stempels Celebrate the Season van Marianne Design. Deze heb ik omlijst met de kleinere snijmal die hoort bij de grotere ovale passepartoutmal die ik om het vintage plaatje heb gebruikt. Ook hier heb ik weer alle randjes geïnkt.


Het "bladzijden-gedeelte heb ik omlijst met een prachtige Creatables mal Anja's Vintage om het geheel er mooier uit te laten zien. Rechte randjes kunnen tenslotte best wel saai zijn.
In de hoeken heb ik kleine bloemen gezet die hetzelfde zijn als op de voorkant.
De stempel in het midden is de tweede van het setje Cling stempels Celebrate the Season en heb ik bewust niet gekleurd.


En dan als laatste nog even een foto van het zijaanzicht van dit projectje. Hier kan je mooi zien dat de muizentrapjes (die de kaart een boekkaart maken) echt op bladzijden lijken.

Alle gekleurde linken komen uit in de webwinkel van Kreatrends bij de genoemde artikelen. Heel handig als je er naar op zoek bent. Kijk ook eens verder rond in de webwinkel want er staan natuurlijk veel meer mooie dingen dan ik op deze boekkaart heb kunnen gebruiken (de ruimte is tenslotte beperkt).

Het was een aardig werkje maar wel heel erg leuk om te doen. Ik hoop dat de uitleg duidelijk genoeg is zodat je ook lekker aan de slag kan. Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust.

Groetjes Henriëtte










zondag 22 september 2013

Vintage spoeltje gepimpt door Henriëtte!


Henriëtte heeft een houten spoel opgepimpt met papier en kantjes.
De spoeltjes hebben al een mooie donkere kleur, dus om de Vintage look te krijgen hoef je hier al niets meer voor te doen. 

 Voor de bovenkant van de spoel heeft ze met de Folding dies ball van Nellie Snellen een mooie rozet gemaakt. De randjes heeft ze met een beetje distressinkt een extra accent gegeven. Met de snijmal Floral Flourishes 3 heeft ze uit koffiefilters bloemetjes gesneden. Wanneer je een beetje water in een mini-mister
doet kun je hiermee je bloemetjes nat spuiten zonder dat ze meteen kliedernat worden. Frommel daarna de bloemetjes in elkaar en vouw ze voorzichtig weer uit. Zo krijg je echt een "oud" gemaakt bloemetje. Je kunt wanneer je koffiefilters gebruikt ze alle kleuren geven die je maar leuk vindt. Het mooiste effect krijg je weer met distress inkt. Onder het bloemetje heeft ze met de Craftables Ivy Corners van Marianne Design klimoptakjes gemaakt, heel fijntjes zijn deze.


Om het spoeltje zelf heeft ze een kantje gewikkeld en daarop weer een bloemetje met de Ivy Corners en een leuke swirl geplakt. Om het geheel af te maken heeft ze er nog een decoratieve pin van Vintage Notes bijgestoken. 
Zo is het weer een prachtig geheel geworden. Wanneer jullie dat ook vinden, laat even een berichtje achter. Deze worden met zeer veel plezier gelezen!

vrijdag 20 september 2013

Een heerlijk kerstfeest.......

Toch maar weer een kerstkaartje voor dit blog.... Hierbij heb ik niet te veel stansen gebruikt... Hoofdzakelijk de ronde stans van Marianne Design en de plakparelsterretjes ook van Marianne Design.



Van deze stans heb ik de buitenste twee stanzen gebruikt... eerst de kleinere gestanst, daarna de grootste er om heen.. zo kun je hem prachtig gebruiken als ondergrondje achter een plaatje.... Het "afval"stukje wat uit het binnenste stansje komt heb ik aan de rechterkant onderaan gebruikt om daar ook het het designpapier terug te laten komen.

De sterren zijn uit het mooie sneeuwpapier gestanst. Daarna heb ik de mooie sterren pareltjes gebruikt op de kaart om het een mooi geheel te geven...

Verder heb ik het tekststempeltje van Marianne Design gebruikt van de vintage clearsheet.... deze heb ik gestempeld op het binnenste stansje van de mooie stans van Noor!Design. Je kunt deze binnenste stans ook heel mooi alleen gebruiken zoals je ziet...

De onderstaande produkten heb ik gebruikt op deze kaart en zijn via een directe link in de webwinkel terug te vinden.

Bedankt voor je bezoekje weer hier.. en een berichtje is altijd
zo leuk om te lezen...

Groetjes en een fijne dag.....
Jolanda

donderdag 19 september 2013

Vintage fotolijstje door Henriëtte

Henriëtte heeft op de beurs in Rijswijk dit prachtige Vintage fotolijstje gemaakt. Ze heeft hiervoor een klein houten lijstje gebruikt. Het is toch knap dat je op een klein oppervlak zoveel moois kan plaatsen?
Ze heeft eerst het haakje van het lijstje geschroefd en deze daarna beplakt met scrappapier. 
Tip van Henriëtte: plak eerst een vel papier en snijdt dan pas de vorm eruit.
De randen heeft ze bewerkt met distressinkt. De achterkant van het lijstje zit met schroefjes vast, wanneer je deze losmaakt kun je er zo een foto of in dit geval een plaatje van een Vintage knipvel in schuiven. 

 Van de grote mal  Tag & Bookplates van Tim Holtz heeft ze het spiegeltje gesneden, maar ook de snijmal Noor! labels kun je hier prima voor gebruiken. De binnenkant is uit spiegelkarton gesneden.
Ze heeft de snijmal Tim Holtz Sewing room gebruikt voor een paspop voor de spiegel en deze aangekleed met een kantje. Boven de spiegel heeft ze van een bijpassend kantje een strikje geplakt.
De bloemen zijn gemaakt van een koffiefilterzakje met een Noor! Vintage Flourishes mal. Onder de bloemetjes zitten takjes eveneens van een Noor! Snijmal met daarin een zilverkleurige brad. Achter de bloemetjes heeft ze twee pins gestoken. Ik vind het een mooie creatie en ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Een berichtje wordt met veel  plezier gelezen!

woensdag 18 september 2013

Er is post....

kerstkaart

Hallo Allemaal,
Vandaag laat ik jullie weer een kaart zien.
Weten jullie nog twee weken geleden,
 dat de vogeltjes op mijn kaart
op de postbode zaten te wachten,
 nou hij is geweest hoor moet je de
brievenbus eens zien hij kan niet eens meer dicht
 zoveel post is er gekomen,
 en dan moet je die ene envelop zien
luchtpost wie zou die gestuurd hebben.

Als ondergrond heb ik lichtblauw en rood cardstock gebruikt,
en hier vierkanten van gesneden.
Daarop heb ik designpapier gebruikt uit het 
Ik heb van een van de vellen designpapier een airmail envelop
geknipt en deze op de kaart geplakt.
Aan de rechterkant heb ik een ronde mal van Noor! design
uitgestanst uit rood cardstock. 

Aan de rechtbovenhoek heb ik de
 Folding dies star van Nellie snellen gebruikt.
Daarop heb ik een cirkel geplakt deze heb ik uitgesneden
met de Labels & Tags stans daarop heb ik een tekst
gestempeld met de ronde tekststempels van Noor! design.

Ik heb deze mooie sneeuwvlokken uitgestanst,
 en er wintergems opgeplakt.


Het plaatje komt van een knipvel van Yvonne creations.
Alle randen heb ik bewerkt met distress ink "walnut stain"

Leuk dat je weer even een kijkje kwam nemen op dit blog.
Ik zou het dan ook erg leuk vinden
 als je even laat weten dat je hier geweest bent.
 De reactie's lees ik altijd met veel plezier,

Een fijne dag !!!

Groetjes Linda


dinsdag 17 september 2013

Henriëtte op het Creaweekend in Rijswijk!

Alvast een paar fotootjes van Henriëtte die op vrijdag aanwezig was op de beurs in Rijswijk. Hier heeft ze een paar lijstjes en een houten spoeltje opgepimpt in haar Vintage stijl. De foto's van de werkstukken zal ik gedurende deze week plaatsen, dus hou het blog in de gaten, de werkstukjes zijn echt superleuk geworden!

maandag 16 september 2013

Cadeau-envelop

Hoi allemaal

Ik zie dat er toch regelmatig wat volgers bijkomen, leuk!!! En welkom allemaal.

Deze keer heb ik een geld envelop gemaakt. We willen allemaal wel eens wat geld cadeau doen en alleen geld is niet leuk natuurlijk. En in zo'n mooie envelop wordt het geven van geld veel leuker.


Ze zijn ook helemaal niet moeilijk om te maken.
Ik heb gewoon een vel cardstock genomen en op de maat die je zelf wilt gesneden. De mijne was 26 cm lang en 12 breed. Ik heb die op 10 en 20 cm gevouwen. De zij-randen op elkaar geplakt en een design papier van 9.5 bij 11.5 erop.
Voor de flap heb ik een mooie mal van Marianne Design genomen, dit is Creatables LR 0269 en kun je hier vinden. Ik heb die na het snijden en embossen in de mal laten zitten en geïnkt. Daarna heb ik heb op de flap geplakt en langs de rand afgeknipt.
Ik heb ze afgewerkt met roosjes van Marianne Design en nog wat dingetjes die ik in mijn eigen voorraad had. Ik heb ook de swirl van Noor! Design gebruikt. Die heb ik in tweeën geknipt en een halve onder de roosjes geplakt.
De tekst stempels zijn ook allebei van Noor! design.


Ik hoop dat jullie weer wat nieuwe inspiratie hebben gekregen en ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.

Alle producten die gebruikt zijn kun je hier vinden.

Kreatrends webshop

LR0269 Creatables snij- embossingmal Anja's vintage decoration
Noor! Snij- embossingmal Swirl bladeren 2
Clear stempel set Noor! dat zit wel (snor)

Noor! Clear tekststempel divers 02
sluiting voor de envelop Klittenband rondjes 10 mm
[6500/0072]

Groetjes Ine


vrijdag 13 september 2013

De 2e serie tags...


Hallo allemaal.
Twee weken geleden heb ik bij Kreatrends de eerste 2 van 6 tags laten zien. Nu dan de volgende twee.
De bovenste tag (weer een Craft tag) heb ik bekleed met designpapier, waar ik eerst een stikrandje met de naaimachine op heb gemaakt. Daarna op de tag geplakt en een nieuw gat bovenin gemaakt, waar ik een gestreept lintje door heb gedaan. De harten zijn gemaakt met een (oude) mal van Nellie Snellen en hier heb ik de Noor! stempel "Voor altijd in mijn hart" op gestempeld, na eerst de harten bewerkt te hebben met distress inkt Walnut Stain. Hennie heeft nog wel een andere hartenmal in haar webwinkel.
Als finishing touch een strik gemaakt met 2 lintjes en een veertje.


Ook de 2e tag heb ik met designpapier bekleed. Ik vond het leuk om papier met fruit te gebruiken, aangeziener op de stempel een fruitmand staat. Ook dit is weer een clear stamp van Noor! en hierop staat "Met een portie fruit kom je snel weer uit bed" en ik heb hem op een (gekochte) vilten bloem geplakt. Eronder nog een stukje jute en bovenin een geruit lintje.

Ik hoop jullie wat inspiratie te hebben gegeven met deze tags, die je kunt gebruiken om aan een cadeautje, een fruitmand of een bos bloemen te hangen (of gewoon als minikaartje te versturen).
Over 2 weken laat ik de laatste twee tags uit deze serie zien.

Gezellig weekend gewenst!

xxx Margreet

woensdag 11 september 2013

Kerstige groetjes

Van mij deze keer ook  een kerstkaart.
Ik blijf ze wel lastig vinden om te maken, maar met alle leuke mallen en plaatjes
tegenwoordig, wordt het wel makkelijker om iets te bedenken.
En uiteindelijk is dit het resultaat.
Voor deze kaart heb ik oudere en nieuwe mallen gebruikt.
Ze zijn verkrijgbaar in de webwinkel

Deze kaart heeft een afmeting van 15cm x 15 cm.
Hier heb ik blauw cardstock van bazix voor gebruikt.
Het plaatje komt van een vel van Marianne Design.
Het achtergrondpapier komt uit een blok wat ik nog had .
De ster en het kader heb ik uit glinsterend karton gestanst.
Jammer dat je het niet zo goed ziet op de foto maar in het echie geeft het een heel mooi effect.
Onder het kader zit een rechthoek van donkerblauw.
Deze stans bestaat uit meerdere delen zodat je ook dit rechthoek ermee uit kunt stansen.

de cirkel met de tekst heb ik wat verhoogd opgeplakt.

De bloemetjes heb ik uit speciaal bloemenpapier gestanst, nat gemaakt , opgekreukeld en toen het droog was weer heel voorzichtig uit elkaar gevouwen.
Splitpennetje erdoor.
De bloemen weer op de swirl/tak geplakt net wat blaadjes hier en daar.

Ik zal nog even alles op een rijtje zetten wat ik heb gebruikt en link het gelijk door naar de webwinkel .
Dus als je op de gekleurde linken klikt kom je bij het betreffende product.
Wil je lekker even in de webwinkel rondneuzen klik dan HIER

Ik heb de kaart weer met veel plezier gemaakt .
En hoop je weer een idee te hebben gegeven.
Een reactie achterlaten vinden we erg leuk, we lezen ze met veel plezier!!!

Groetjes Giny

maandag 9 september 2013

Baby

Deze ronde babykaart heb ik een tijdje terug gemaakt maar nog niet aan jullie laten zien.


Als basiskaart heb ik gebruik gemaakt van een kaart uit een pakje ronde kaarten van Top-Hobby.
Daar heb ik met Cardstock een iets kleiner rondje op gezet.
Daarna de prachtige Noor!Design Snij- embossingmal Rond 2 die ik gemat heb met Kraft-papier.


De vlaggenlijn van Noor!Design heb ik aan Twine gehangen waarbij ik aan de uiteinden kleine strikjes heb gemaakt.
Noor!Design heeft ook drie verschillende mooie Alfabet-mallen die hier precies op passen en dus niet over de rand komen zoals de letters die ik heb gebruikt.


Een klein blauw strikje vind ik er echt bij horen net als de kleine vlindertjes overal over de kaart heen.


Ook over het lintje heb ik een stukje Twine gespannen.


En dan de lieve stempel van MeToYou, zo'n lief beertje en dat konijntje dat ie in zijn pootjes houdt. Echt een schatje.
Het beertje heb ik gekleurd met Derwent potloden.
Het konijntje heb ik nog een keertje gestempeld op scrappapier en uitgeknipt (paperpiercing) en hele kleine stukjes heb ik ingekleurd met hetzelfde groen als in het Twine-koord zit.

Als je op de gekleurde linken klikt kom je direct bij het product in de webwinkel terecht.
Kijk daar vooral eens verder rond want Hennie heeft heel veel leuke dingen in haar winkel staan.
Voor ieder wat wils zou ik zo zeggen.

Leuk weer dat je langs bent geweest en nog leuker als je laat weten wat je van dit geboortekaartje vindt. Wij lezen dat met veel plezier!

Groetjes Henriëtte