Pagina's

maandag 24 juli 2017

Home sweet home

Een verhuiskaart hebben we allemaal wel eens nodig. Nu heeft Kreatrends een prachtige verhuisserie van Yvonne Creations in de webwinkel waar het maken van zo'n kaart wel heel gemakkelijk mee gaat.


De basis van deze kaart is gemaakt met een Shape Art mal van Dutch Doobadoo. Deze heb ik gemat met papier uit papierblok Fantastic Flowers van Marieke Design.


Op de kaart heb ik ook een insteekvak gemaakt met papier uit de Moving Madness serie waar ook de mallen en stempel van zijn.
De label met tekst zit hierin geschoven.
De tekst mooi stempelen is altijd lastig. Als je niet overal voldoende inkt hebt zitten en genoeg druk geeft zijn er soms delen die minder mooi worden. Gelukkig heb ik de Stempel Buddy Pro van Nellie Snellen. Daarmee kan ik de stempel tussendoor bij-inkten en nogmaals stempelen zodat het label er mooi uitziet.
Niet alleen clear stempels kan je met deze Stempel Buddy stempelen, ook gemounte rubberen stempels (zonder houten blok er op), denk aan bijvoorbeeld Magnolia, kan je hier moeiteloos in gebruiken. Twee magneten houden het papier goed op z'n plek.
Echt een aanrader EN verkrijgbaar in de webwinkel!!!


De sleutels komen van het grote kader. Ik heb ze gesneden uit spiegelkarton en losgeknipt.


Ook het verfblik, de schoevendraaier en de hamer heb ik losgeknipt van het grote kader.
Leuk om zo die prachtige mal op een andere manier te gebruiken.
De tekst Home sweet home heb ik gemat op wit kaartkarton en met 3D kit bevestigd.


Kijk eens wat een leuk 3D plaatje er bij deze verhuisserie hoort! Jammer genoeg staat het door de lichtinval iets gespiegeld op de foto.


De gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

https://www.kreatrends.nl/YCD10097-Snijmal-Yvonne-Creations-Moving-Madness-Frame https://www.kreatrends.nl/Snijmal-Yvonne-Creations-Home-Sweet-Home-Moving-Madness-YCD10098 https://www.kreatrends.nl/YCCS10032-Clear-stempel-Yvonne-Creations-Moving-Madness https://www.kreatrends.nl/CD10871-Knipvel-Yvonne-Creations-Moving-Madness-Owls

https://www.kreatrends.nl/BGS10029-Achtergrondpapier-Yvonne-Creations-Moving-Madness https://www.kreatrends.nl/PMPP10014-Paperpack-Precious-Marieke-Fantastic-Flowers  https://www.kreatrends.nl/470.713.119-Dutch-Doobadoo-Shape-Art-Schild-A4  https://www.kreatrends.nl/PMA-164500-A4-Spiegelkarton-|-basiskarton

Ik vond het weer erg leuk om dit verhuiskaartje te maken en ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren.
Bedankt weer voor het langskomen en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

1 opmerking:

  1. Je hebt er een super schattig kaartje van gemaakt. Helemaal leuk!!!

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen